Blogi

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

18.6.2018

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Polulla Coachingin henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 20.5.2018. Viimeisin muutos 20.5.2018.

  1. Rekisterinpitäjä
    Polulla Coaching Tehdaskatu 6 24100 Salo
  2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö
    Päivi Hoikkala
  3. Rekisterin nimi
    Yrityksen asiakasrekisteri ja markkinointirekisteri.
  4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on – henkilön suostumus
- sopimus tai asiakassuhde, jossa rekisteröity on osapuolena
- rekisterinpitäjän oikeutettu etu (esim. asiakassuhde). Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito ja markkinointi.

  1. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, yritys/organisaatio, yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite), tiedot tilatuista palveluista ja niiden muutoksista, laskutustiedot, muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin palveluihin liittyvät tiedot.
Kerätty tieto säilytetään vain sen ajan, kun se on toiminnan kannalta merkityksellistä.

  1. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

  1. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille eikä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

  1. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden henkilöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

  1. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

  1. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä. Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja- asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Kategoria: ,
Avainsanat: ,

Leppoisa MINDFULNESSLAUANTAI tammikuussa!

15.12.2017

mindfulness (4)
Polulla Coachingin mindfulness- ja Mielitreeni™-kursseille osallistuneet ovat toivoneet mahdollisuutta kerrata, saada ylläpidettyä harjoitusintoa ja oppia vielä vähän lisää tietoisen läsnäolon teemoista. Leppoisa mindfulnesslauantai tarjoaa tämän mahdollisuuden 13.1. 2018 klo 10-15 Salon keskustassa, Tehdaskatu 6 Hub Salo.

Luvassa on harjoituksia, rentoa yhdessäoloa ja keskusteluja myös yhteisen lounaspöydän äärellä.

Tarjolla on kevyttä kasvispohjaista syötävää sekä kahvia ja teetä. Voit myös halutessasi tuoda jotain pientä yhteiseen pöytään nyyttikestiperiaatteella.

Päivän hinta 75€ (sis. alv 24%). Saat laskun sähköpostiisi.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan myös vaikkei sinulla olisi aiempaa mindfulnesskokemusta.
Pukeudu mukavasti, ota mukaan villasukat ja jumppamatto. Ja vaikka kaverisikin!

Varaa paikkasi tästä.

ps. tämän leppoisan päivän voit antaa myös lahjaksi. Lahjakortin voit tilata tästä.

Kategoria: ,
Avainsanat: , , , , ,

LASTEN MINDFULNESS – kokeileva koulupäivä

5.11.2017

Miltä näyttää, tuntuu ja kuulostaa kokonainen koulupäivä
kymmenvuotiaiden kanssa tietoisuustaitoja tutkien.

20171103_125241
Päätimme heti aamulla, että tästä tulee hyvä päivä – ja niinhän siitä tulikin!


Päivän aikana tutkimme

  • Miten keho, mieli ja tunne vaikuttavat toisiinsa joka hetki
  • Miksi kannattaa hetkeksi pysähtyä
  • Miten rauhoittaa mieltä ja kehoa
  • Miten omiin automaattisiin reaktioihin voi vaikuttaa
  • Miten oppii tekemään viisaita valintoja
  • Miten oppii keskittymään entistä paremmin siihen mihin kulloinkin on tarkoitus
  • Miten ajatusruuhkaa voi hillitä tietoisuustaitojen avulla

 

Spidermanhengitystä ja käsienpesua

Mietimme minuutin mittaa ja kokeilimme hengitykseen keskittymistä kokonaisen minuutin ajan.
Se oli oppilaiden mielestä lopulta yllättävän helppoa, varsinkin kun sisään- ja uloshengityksen seuraamista rytmitti sormin, eli ”sormihengitteli”.

Tiedostimme miten hengitys virtaa sisään ja ulos vaikka emme kiinnitä siihen yleensä  huomiota. Huomasimme miten hengitys liikuttaa kehoa silloinkin kun olemme liikkumatta paikallamme. Ja miten hyvää tekee puhaltaa ulos jännitykset ja ylimääräiset paineet.
Spiderman, delfiini, krokotiili ja perhonen hengittivät kaikki omalla tavallaan.

Tutkimme automaattisia toimintojamme jolloin emme ole oikeasti läsnä. Kokeilimme ennen ruokailua, miltä tuntuu kun keskittyy siihen mitä yleensä tekee sen kummemmin tiedostamatta. Jokainen oppilas pesi kätensä tietoisesti aistien.

Mitä huomasit?
– Tuntui lämpimältä ja pehmeältä.
– Tuntui kylmältä.
– Tuntui hyvältä. 

 

Jälkiruuaksi suklaata ja rusinoita

Otimme kaikki aistit käyttöön ja söimme tietoisesti, tällä kertaa suklaata ja rusinoita.
Miltä suklaapalan syömisen kokemus tuntuu kun suhtautuu siihen uteliaasti, kuin söisi suklaata ensimmäistä kertaa. Miltä näyttää, tuoksuu, maistuu, tuntuu ja kuulostaa?

Mitä huomasit?
– Kun tutkin kädessäni olevaa suklaapalaa, siihen kirjoitettu nimikuvio alkoi sulaa.
– Huomasin, että yksikin pala riittää kun syön sen keskittyneesti.
– Tuoksun.
– Suklaapala meinasi mennä automaattisesti suuhun ennen kuin ehdin ajatella.
– Huomasin, että se maistui paljon vahvemmalta kuin yleensä.
– Saadaanko lisää?

Pysähdyimme välitunnin jälkeen hetkeksi. Suljimme muut aistit ja keskityimme kuuntelemaan ääniä läheltä ja kaukaa. Kokeilimme tietoista kävelyä. Oli hienoa nähdä miten ystävällisesti oppilaat ottivat myös toisensa huomioon pienessä kävelytilassa.

Kokeilimme miten jännitystä, stressiä ja ikäviä tunteita voi laimentaa, ja voi toimia harkitsevasti kun antaa itselleen pienen aikalisän:

s&B

Popcornajatuksia ja pallopiiri

Huomasimme miten valtavan paljon ajatuksia pomppii mielessämme sen pienenkin hetken aikana, kun havainnoimme niitä silmät kiinni. Ajatuspopcornkone näytti hauskalta kun oppilaat nostivat kätensä joka kerta kun uusi ajatus putkahti mieleen.

Päivän päätteeksi kokeilimme vielä mielen ja kehon kesyttämistä jännittävän shokkipallon avulla. Huomasimme, miten mieli usein kuvittelee ja suurentelee asioita. Kun tiedostimme tämän, emme lähteneetkään toimimaan automaattisten ajatustemme mukaan. Pystyimme hienosti pitämään kädessä yllätyksellistä palloa kolmeen laskien ennen sen ojentamista seuraavalle piirissä istujalle. Ja jos omalle kohdalle osui pallon pieni nipistys, hallitsimme tilanteen hienosti, olimme tietoisesti läsnä.

automaatit
Kotiläksyksi oppilaat saivat toiveen siitä, että he kokeilevat tietoista syömistä uudelleen ja vaikka koko perheen kanssa. Ja millainen kokemus on kun harjaa hampaat tietoisen keskittyneesti: Miltä se näyttää, tuntuu, maistuu, tuoksuu ja kuulostaa?

 

Ps. Kerroin aamulla oppilaille, että minulla on kolme jo aikuista lasta.
– Luulen, että te tunnette yhden lapsistani aika hyvin. Kukahan hän mahtaa olla? 
Pienen hiljaisen hetken jälkeen nousee monta innokasta kättä:
– Antti Tuisku!

Kiitos Koivuhaan koulu Paraisilla. Kiitos upeat 4A:n oppilaat.
Kiitos luokan ihana, kannustava opettaja, tyttäreni Muusa!

 

Kategoria:
Avainsanat: , , , , , , , ,