VOIMAVARAPOLULLA -VALMENNUS/KOULUTUS

Voimavarapolulla keskitymme sinun ja työtiimisi hyvinvointiin monista eri näkökulmista käsin.
Tällä polulla sinulla on mahdollisuus levähtää, kokeilla erilaisia tapoja purkaa stressiä, palautua, ymmärtää itseäsi ja myös kanssakulkijoitasi entistä syvemmin. Matkan varrelta voit valita reppuusi yksilöllistä ja yhteistä hyvinvointia tukevia arjen työvälineitä ja käytäntöjä.

Kuljemme yhteistä matkaa ratkaisu- ja voimavarakeskeisellä tahdilla, askelia rytmittämässä myös NLP-ajattelu ja tietoisuustaidot sekä Reissin motivaatio- ja perustarveteoria.

Pysähdymme, kiikaroimme kauempaa ja tutkailemme lähietäisyydeltä mm. resilienssi- ja palautumisasioita, yksilöllisiä ja tiimin perustarpeita ja motivaation lähteitä, vuorovaikutus- ja palautetaitojamme, tunteita, ajattelua ja toimintaa. Keskustelemme ja saamme ihmetellä ääneen, kokeilla, rentoutua ja rauhoittua jokaisella tapaamisella hetkeksi kaiken maailman pauhulta.

Valmennus/koulutus on suunniteltu 5 x 2 1/2 tunnin kokonaisuudeksi, ja on räätälöitävissä tilaajan tarpeita vastaavaksi.

1. kerta

Tutustumme. Kartoitamme reitin yhdessä ryhmän toiveita ja tarpeita kuunnellen.
Kiikaroimme palautumisen erilaisia maisemia. Millaisia polkuja valitsemme?
Tutustumme alustavasti Reiss Motivaatioprofiiliin (RMP).

2. kerta

Jokainen on vastannut ennen tätä tapaamista saamaansa RMP-kyselyyn. Avaamme kyselyn tuloksia ja tutkimme yksilöllisten motiivien ja tarpeiden vaikutusta työ- ja muuhun elämään. Tiimiprofiili tuo tiimin voimavarat ja vahvuudet esiin ja samalla on mahdollista tulla entistä tietoisemmaksi kaikesta siitä miten ylläpitää ja lisätä hyvää.

3.-5. kerrat

Jatkamme edellisten tapaamisten viitoittamana näkösälle erityisesti nousseita polkuja työ- ja muun elämän hyvinvoinnin, palautumisen, vuorovaikutus- ja yhteistyöasioiden, tunnetyön, ajattelun ja käytännön toiminnan näkökulmista.

Jokaisella polulla on takuuvarmasti treenihetkiä tietoisuustaitojen ja NLP-harjoitusten parissa sekä tauko- että kohtaamispaikkoja, tienviittoja valittavana sekä itselle, että yhteisölle.
Avoimin mielin – villasukat jalassa.

Kysy lisää, pyydä tarjous!

Palaa palvelut välilehdelle