Toimitilat

Polulla Coachingin työtilat löydät Salon keskustasta, Hub Salon yhteisöllisistä co-working tiloista Tehdaskadulta. Polulla Coaching on tehnyt yhteistyösopimuksen myös iki-ihanan Pensionat Mathildedalin kanssa, joka sijaitsee puolen tunnin matkan päässä kaupungin keskustasta. Pensionatin tunnelma, idyllinen ruukkikylä ja Teijon kansallispuiston luonto tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön työyhteisöjen työhyvinvointi- ja kehittämispäivien järjestämiseen. Täällä järjestetään myös mm. POLULLA Coachingin Mielitreeni™– ja muita kurssiviikonloppuja.

Työnohjaukset, koulutuspäivät ja valmennukset voidaan toteuttaa myös työpaikoilla tai muussa tilaajan järjestämässä paikassa.

Polulla Coaching , Tehdaskatu 6 Salo

Polulla Coachingin viihtyisä työhuone tarjoaa rauhallisen tilan yksilö- ja ryhmätapaamisille. Isommille ryhmille löytyy Hub Salon yhteisistä tiloista mm. kabinetti ja koulutustila noin viidelletoista hengelle.

20150810_183116 (1)

Pensionat Mathildedal

Polulla Coaching on tehnyt yhteistyösopimuksen iki-ihanan Pensionat Mathildedalin kanssa. Pensionatin tunnelma, idyllinen ruukkikylä ja Teijon kansallispuiston luonto tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön työyhteisöjen työhyvinvointi- ja kehittämispäivien järjestämiseen. Täällä järjestetään myös mm. Mielitreeni™-kurssiviikonloppuja.

20160521_125120
20160521_125120