Toimitilat

Polulla Coachingin työtilat löydät Salon keskustasta, Hub Salon yhteisöllisistä co-working tiloista Tehdaskadulta. Polulla Coaching on tehnyt yhteistyösopimuksen myös iki-ihanan Pensionat Mathildedalin kanssa, joka sijaitsee puolen tunnin matkan päässä kaupungin keskustasta. Pensionatin tunnelma, idyllinen ruukkikylä ja Teijon kansallispuiston luonto tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön työyhteisöjen työhyvinvointi- ja kehittämispäivien järjestämiseen. Täällä järjestetään myös mm. POLULLA Coachingin Mielitreeni™– ja muita kurssiviikonloppuja.  Elämyksellisen ympäristön vaikkapa työhyvinvointipäivälle tarjoaa myös jurtta, joka on mahdollista pystyttää niin ulos kuin sisälle.

Työnohjaukset, koulutuspäivät ja valmennukset voidaan toteuttaa myös työpaikoilla tai muussa tilaajan järjestämässä paikassa.

Polulla Coaching , Tehdaskatu 6 Salo

Polulla Coachingin viihtyisä työhuone tarjoaa rauhallisen tilan yksilö- ja ryhmätapaamisille. Isommille ryhmille löytyy Hub Salon yhteisistä tiloista mm. kabinetti ja koulutustila noin viidelletoista hengelle.

20150810_183116 (1)

Pensionat Mathildedal

Polulla Coaching on tehnyt yhteistyösopimuksen iki-ihanan Pensionat Mathildedalin kanssa. Pensionat Mathildedal sijaitsee Mathildedalin kylässä puolen tunnin matkan päässä Salosta. Pensionatin tunnelma, idyllinen ruukkikylä ja Teijon kansallispuiston luonto tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön työyhteisöjen työhyvinvointi- ja kehittämispäivien järjestämiseen. Täällä järjestetään myös mm. Mielitreeni™-kurssiviikonloppuja.

P1100674

Jurtta

Maailmalla kiertänyt Markku Hoikkalan suunnittelema ja rakentama jurtta on mahdollista pystyttää ulos ja sisälle. Jurtta on toiminut teatteritilana, sen suojissa on vietetty häitä, siellä on musisoitu, pidetty luentoja, jooga- ja taidekursseja ja konsertteja. Jurtta toimi myös koululuokkana Helsingin Steinerkoulun oppilaille kahden kuukauden...

Lue lisää

Liite12