Minä

Olen Työnohjaaja STOry, Henkilöstövalmentaja, Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, RMP®-valmentaja, NLP-kouluttaja ja Mindfulnessohjaaja.

Ajatus, tunne ja toiminta, tuo kolmiyhteys ihmisen elämässä kiinnostaa minua loputtomasti.

Työhistoriani, 25 vuotta varhaiskasvatuksen esimiehenä yksityisellä ja kunnallisella sektorilla on ollut rikas henkilökohtaisen ja ammatillisen kasvun polku. Olen saanut olla monissa rooleissa esimiehenä ja työntekijänä, opettajana ja ohjaajana, kasvattajana ja kasvatuskumppanina, tiimin jäsenenä ja tiimin vetäjänä, kehittäjänä ja uudistajana, hallinnossa ja lapsiryhmätyössä. Myös vanhempana ja palvelua ostavana asiakkaana. Siksi on luonnollista, että eräs vahvuuteni on kyky ymmärtää (työ)elämää ja sen ilmiöitä monista näkökulmista käsin.

Ratkaisukeskeisen perhetyön prosessikoulutus johdatteli minut aikoinaan työnohjaaja- ja coachingopintoihin. Ammatillinen kehittyminen, halu ymmärtää muuttuvaa työelämää ja ihmisyyden ilmiöitä on yksi perustarpeistani. Niinpä olen jatkuvasti opiskellut edelleen. Ratkaisukeskeinen lyhytterapia, Reissin motivaatioteoria, neurolingvistinen ohjelmointi (NLP) ja tietoisuustaidot (mindfulness) kulkevat mukana  asiakkaiden toiveiden mukaan myös työnohjausprosesseissa.

Olen toiminut työnohjaajana virkatyöni ohella vuodesta 2005 alkaen ja vapaana ammatinharjoittajana omalla Polulla jo yli kymmenen vuoden ajan.

Työelämä on opettanut minulle paljon, mutta vaikuttavimmat elämänopettajani ovat omat lapseni ja perhe. Ydinperheeseeni kuuluu puolisoni ja kolme aikuista lastamme perheineen. Saan edelleen oppia ja kasvaa myös seitsemän lapsenlapsen mummana.

Ihmisten lisäksi tunnen suurta kumppanuutta eläinmaailmaan ja luontoon. Suhteessamme eläimiin ja ympäristöön ovat voimassa monet samat lainalaisuudet kuin ihmisten välillä. Tarvitsemme toisiamme.