Minä

Olen Työnohjaaja STOry, Henkilöstövalmentaja, Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, NLP-kouluttaja ja Mindfulnessohjaaja.

Ajatus, tunne ja toiminta, tuo kolmiyhteys ihmisen elämässä kiinnostaa minua loputtomasti.

Työhistoriani varhaiskasvatuksen esimiehenä yksityisellä ja kunnallisella sektorilla on ollut rikas henkilökohtaisen ja ammatillisen kasvun polku. Olen saanut olla monissa rooleissa esimiehenä ja työntekijänä, opettajana ja ohjaajana, kasvattajana ja kasvatuskumppanina, tiimin jäsenenä ja tiimin vetäjänä, kehittäjänä ja uudistajana, hallinnossa ja lapsiryhmätyössä. Myös vanhempana ja palvelua ostavana asiakkaana. Siksi on luonnollista, että eräs vahvuuteni on kyky ymmärtää (työ)elämää ja sen ilmiöitä monista näkökulmista käsin.

Ratkaisukeskeisen perhetyön prosessikoulutus vuosituhannen vaihteessa johdatteli minut työnohjausopintoihin Helsinkiin ja coachopintoihin Turkuun. NLP -kouluttajaksi valmistuin 2014,  mindfulnessohjaajaksi 2016 ja ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi 2020.

Olen toiminut työnohjaajana jo viisitoista vuotta ja vapaana ammatinharjoittajana omalla Polulla kymmenen vuoden ajan.

Työelämä on opettanut minulle paljon, mutta vaikuttavimmat elämänopettajani ovat omat lapseni ja perhe. Ydinperheeseeni kuuluu puolisoni ja kolme aikuista lastamme perheineen. Saan edelleen oppia ja kasvaa myös seitsemän lapsenlapsen mummana.

Ihmisten lisäksi tunnen suurta kumppanuutta eläinmaailmaan ja luontoon. Suhteessamme eläimiin ja ympäristöön ovat voimassa monet samat lainalaisuudet kuin ihmisten välillä. Tarvitsemme toisiamme.