RMP tiimiprofiili /Motivaatiokartta

  • Kun haluat kysyä, kuulla lisää tai tilata RMP- motivaatiokartat tiimille ota yhteyttä [email protected] tai p. 040 5064724.
  • Lähetän jokaiselle tiimin jäsenelle sähköpostitse linkin kyselyyn. Testi tehdään itsearviona vastaamalla 128 väittämään ja sen tekeminen kestää n. 20 minuuttia.
  • Tiimin yhteisessä työpajassa tutkimme yksilöllisten motivaatiokarttojen yhdistelmänä syntynyttä tiimikarttaa. Tiimikartta tunnistaa tiimin vahvuudet, tiimin suhtautumisen muutoksiin sekä asiat jotka edistävät tai hidastavat tiimin perustehtävän toteutumista. Tiimikartta auttaa löytämään konkreettisia keinoja innostavan, toimivan ja tuloksellisen tiimityön edistämiseksi.
  • Tämän jälkeen jokaisella tiimin jäsenellä on niin sovittaessa mahdollisuus tunnin pituiseen henkilökohtaisen motivaatiokartan purkukeskusteluun valmentajan kanssa.

Kukin osallistuja saa myös raportin (40–50 sivua) yksilöllisestä motivaatiokartastaan sähköisesti, sekä alustan, jonka kautta voi ladata ja halutessaan jakaa omia tuloksiaan. Tiimikartta on mahdollista ladata ja tallentaa matriisina.

RMP tiimin motivaatiokartta tuo myös laadukkaan lisän työnohjaus- ja valmennusprosesseihin.

Tiimikartan hintaan vaikuttaa tiimin koko, valittu purkutapa ja sen yhdistäminen työnohjaus- tai
valmennuskokonaisuuteen.

Ota yhteyttä, kysy lisää!
Palvelut